Love the nature, save the future!

Alle details vinden over dit bijzondere Comeniusproject, surf snel naar: www.lovethenature.yolasite.com.

maandag 1 oktober 2012

LT dag 2: zondag 30 september 2012 ‘De reis naar Tytuvanai'

We zijn de dag begonnen met een stevig ontbijt van omelet met kaas en een pancake voor Bart. Alles geserveerd met een salade die was overgoten met een overheersende knoflook dressing. 

Om 9 uur zijn we met z’n vijven in een taxi gepropt. Koffers op schoot, amper lucht maar het paste erin, op naar het busstation van Vilnius. Bart is verantwoordelijk voor de pot. De leerlingen hebben hun eerste Litouwse Litas uitgegeven bij het aankopen van wat eten en drinken voor onderweg. 



Om 9:55 uur stond de bus keurig op tijd gereed voor een vier uur durende reis dwars door Litouwen. Onderweg hebben we genoten van het landschap en vele dorpjes met elk een kerk. We hebben diversen groepjes reeën, vos en een groep Europese kraanvogels gezien. De jongens waren snel onderzeil van alle indrukken. 

 
Uiteindelijk kwamen we rond de klok van twee uur aan in Tytuvanai. Daar stond een enthousiast welkomstcomité op ons te wachten.


Na een korte kennismaking met de gastgezinnen hadden we amper de tijd onze bagage uit de bus te pakken of de leerlingen waren al op weg naar de gastgezinnen.
Uiteindelijk kwamen we rond de klok van twee uur aan in Tytuvanai. Daar stond een enthousiast welkomstcomité op ons te wachten. Na een korte kennismaking met de gastgezinnen hadden we amper de tijd onze bagage uit de bus te pakken of de leerlingen waren al op weg naar de gastgezinnen.






Geen opmerkingen: