Love the nature, save the future!

Alle details vinden over dit bijzondere Comeniusproject, surf snel naar: www.lovethenature.yolasite.com.

vrijdag 16 november 2012

FR-dag 6: vrijdag 16 november 2012 - sport verbroedert


Sommige Comeniusleden vertrekken al aan het eind van de middag (Spanje) of vannacht. Maar onze delegatie is zo slim geweest om zoals gebruikelijk pas morgen te vertrekken. Helaas gaat de vlucht pas 's avonds, dus zullen ze nog een hele dag extra in Frankrijk moeten blijven .... wat een pech .....

Het verslag van de juffrouwen:

Na een heerlijk en gezellig diner van gisteren avond met echte culinaire franse hoogstandjes, vandaag weer vroeg uit de veren. Bij aankomst op school eerst een bijeenkomst gehad over het Comenius project.




 Op de school van Ondes is het ieder jaar in november traditie om een hardloopwedstrijd te houden voor de leerlingen. Zie het als een soort van sportdag. Een ronde van drie km werd er gelopen, jongens en meisjes apart. 

Mevr. Kim Haast sloot aan bij de mannen (voor de extra uitdaging) samen met nog andere Franse docenten en Comeniusleden. Mevrouw Haast is als derde docent van de vijf gefinished niet slecht dus ;).



De meiden hadden daarvoor al de drie kilometers gelopen wat ze erg zwaar vonden zo vroeg op de morgen.




Na de hardloopwedstrijd had Mevrouw Suzi Kerremans de eer om deze Franse jongemannen een medaille uit te reiken... (die mevrouw Kerremans heeft het goed bekeken).





Om hierna nog een gezellige les zumba te doen! wat hebben we met de meiden gelachen!! De franse jongens waren nogal fanatiek! ;)

Hierna zijn de meiden met de andere leerlingen gaan lunchen en hebben wij met de leden van het Comenius project afscheid genomen. 
Dit zullen de mevrouw Kerremans en mevrouw Haast wel gaan missen volgende week als ze weer met hun boterhamzakje in de docentenkamer zitten. Misschien kunnen ze voor ons ook zo'n lekkere lunch bereiden zodat we een beetje weten hoe het smaakt.
Tenslotte hebben we afspraken voor de conferentie in Roemeniƫ gemaakt voor de bijeenkomst in april 2012! We hebben het heel erg naar ons zin gehad met deze fijne mensen en in de omgeving van Toulouse! Het was vooral voor de meiden een enorme ervaring die ze niet snel meer zullen vergeten!!

Morgen onze laatste dag samen met de meiden die we optimaal gaan benutten aan shoppen en gezellig samenzijn!!


Een speciale groet namens alle Comeniusleden voor al onze collega's! Een paar in het bijzonder: Andre, Cor, Jenny, Herma, Danielle, Hans, Eric, Noud, Theunis en Thea. Jullie namen werden regelmatig genoemd:-). 

Heel veel groeten van mevrouw Suzi Kerremans en mevrouw Haast.

Geen opmerkingen: