Love the nature, save the future!

Alle details vinden over dit bijzondere Comeniusproject, surf snel naar: www.lovethenature.yolasite.com.

dinsdag 1 mei 2012

GR dag 7: de terugreis van GR naar NL


Ik ben volledig op de hoogte gehouden op facebook door Richard Hartman. De moeders moesten namelijk al op tijd op weg naar Schiphol. 

Het laatste verslag van de juffen:
Het wekkertje stond weer op 7.15 uur. Tegen achten een ontbijt met Griekse yoghurt (eindelijk ) en perziken. Ook de scrumbled eggs waren aanwezig. Noah en Lotte hadden vrijdagavond al de taxi, die ons naar het vliegveld zou brengen,  geregeld bij de receptie. De koffers waren groot en zwaar van alle cadeaus die we nog gekregen hadden bij het afscheid. De toch nog jonge taxichauffeur wilde wel wat hulp bij het tillen, omdat hij het in zijn rug had ( me too!). Bij het afrekenen bleek dat hij daar 5 euro voor rekende!
Het inchecken moest gebeuren bij de balie van Transavia. Herma mocht haar koffer niet mee terug nemen,want daar was niet voor betaald. Na veel soebatten en ergernis,mocht de koffer toch mee het vliegtuig in. Weliswaar na betaling van € 20,-Weet niet wat er fout is gegaan: “Maybe in the system?”, want de dame bleef maar roepen: “It’s not in the system” en bleef maar wijzen op het schermpje voor zich. Thuis toch maar even de papieren erbij gehaald en inderdaad bleek dat er maar voor 3 koffers betaald is. In Amsterdam hebben ze ook niet goed opgelet!
Na een rustige vlucht, weer op vaderlandse bodem ( zwaarbewolkt en 10 graden), stond er een heel ontvangstcomité op ons te wachten met prachtige bloemen.



Na lekker doorrijden met het ROC- busje, werden we thuis voor de deur afgezet.Een hele ervaring rijker, genoten van de Griekse gastvrijheid, de cultuur en het mooie weer : efcharistó!

Geen opmerkingen: